Trav og galopp – Innholdsrik onsdag

Vi har foran oss nok en kveld med spennende hestesport med flotte utfordringer. I både Sverige og Finland er det tett program for travsporten, og galoppspillet starter med friske løp i Istanbul allerede klokken 15.30 før det braker løs med storløp i England. Kempton er kveldens arena for denne begivenheten, og løpene kan du streame direkte ved å følge vår link fra hestetoto.com til Racebets.

Bjerke V75

Vi i hestetoto.com har holdt oss hjemme i dag og sett nærmere på kveldens løp fra Bjerke. Kveldens omgang kan virke lettløst for de som vil krysse av bongen, men det er også da vi ofte ser overraskelsene dukke opp. Vi begynner allerede i 1 avdeling med en herlig frekk banker. Hest nummer 7 Miss Teeny Weeny har gått glimrende i både sprint og stayerløp, vi tror derfor vi får et underspilt 4 valg som vinner i den første avdelingen.
Vårt forslag for dagen har hele 3 bankere og en beskjeden inngangssum. For deg som jakter de store pengene vil det alltid være aktuelt å gardere opp storfavorittene, og kilder i hestesporten forteller at Frode Hamre har hatt dårlig form på stallen i det siste, og at storfavoritten Royal Ice kan svikte i kveldens løp til tross strålende innsats denne høsten. Det vil i så fall være en skrell som fort kan sende store premier din vei.
Vårt lille forslag for Bjerke i kveld:

1.avd 7
2.avd 2,5,7,9
3.avd 2
4.avd 1,3,5,8,10,12
5.avd 4,5,6
6.avd 3
7.avd 4,7,8

Vi ønsker lykke til med kveldens hestespill. For deg som vil satse litt på spill andre steder i verden anbefaler vi at du følger link fra hestetoto.com og registrerer deg med vår unike kode hos Racebets.com. Da får du 100 kroner helt gratis å spille for, i tillegg til livestream av både trav og galoppsport fra hele verden.