Storløp i USA og V75 fra Leangen

Denne helgen går den norske V75 fra Leangen, og det forventes god stemning og morsomme løp. Men for oss i Hestetoto begynner moroa først en stund etter at skinnvesten er hengt på knaggen, og bartevoksen vasket ut av hårpryden.

Medowlands

Vi skal nemlig benke oss foran storløp på Meadowlands. Det er en fest av et arrangement som finner sted, og det skal kjøres om store pengesummer. Foruten å være en fantastisk arena for travsport har denne banen høy status i miljøet, og på en dag med så flotte løp forventer vi spenning og masse underholdning.

Allerede i det andre løpet snakker vi om store penger da det skal kjøres om 25000 dollar. Vi gleder oss veldig til å se nummer 7 JL Cruze tilbake på banen. 5-årshingsten har en solid seiersrekke frem til siste start da det kun ble en fjerde plass. Kilder forteller at det har vært sykdom i stallen på Glengate Farms som også har påvirket til det resultatet, og etter friskmelding og ny trening er ikke vi i tvil om at han kommer først over målstreken.

Dette er bare en av mange spenningsmomenter for dagen, og vi gleder oss til å følge livestream fra kveldens løp.

Du kan også være med på moroa. Følg Hestetotos link og registrer deg på Racebets og få 100 kroner å spille for UTEN å gjøre innskudd. Du kan også streame løpene fra din PC, mobil eller nettbrett.

Lykke til.