Spennende kveld i Miami

Helgen er i ferd med innhente oss, og her i kulden kan vi glede oss til kjøring på Biri i kveld, og Sørlandet i morgen. For oss travinteresserte blir det likevel i USA høydepunktet dukker opp.

Det er fine løp i Buffalo fra klokken 23.00, før det braker løs på Miami Valley ved midnatt norsk tid. Hele 14 spennende løp skal kjøres, og med store penger i premiepotten kan vi forvente spenstig kjøring og stor oppmerksomhet fra både inn- og utland.

I løp nummer 13 forventer vi oss rekordfart når nummer 1 Safe From Terror leder an. Løpet er likevel vidåpent da det her kommer et fantastisk lag topphester som alle kommer til å sloss om å få mulen først over linjen. Vi kommer derfor til å bruke ekstra tid i lukene før løp nummer 11 der hest nummer 4 A Little Starstruk skal på banen. Hun har tatt seiere over hele USA og fremstår som en klar favoritt for oss i dette løpet. I skrivende stund står hun til 3,5 i odds på Racebets i et løp hvor omsetningen allerede er godt i gang, og da er vi ikke i tvil, her vil vi satse.

Det kan du også gjøre, helt risikofritt. Dersom du registrerer deg på Racebets med den unike koden TOTO100 får du 100 kroner gratis å spille for UTEN å gjøre innskudd. Løpene kan du streame live fra din pc, mobil eller nettbrett, og ta del i den spennende kjøringen i Miami.

Vi Hestetoto gleder oss til både denne kvelden og en rekke andre begivenheter denne helgen. Følg også Hestetoto på Facebook, vi har tips og informasjon og morsomme konkurranser der du kan vinne flotte premier.