Spennende kveld på Dover Downs i USA

Spenningen forsetter i natt!

Når kvelden kommer og bergenserne parkerer startbilen for natten er det fortsatt liv og røre for oss traventusiaster. I kveld benker vi oss foran både skjerm og nettbrett for å få med oss hele 15 spennende løp fra Dover Downs. Det er store penger i løpspremier i kveld, så amerikanerne har mobilisert et fyrverkeri av en startliste.

Vi i Hestetoto.com gleder oss spesielt til det 5. løpet på Dover Downs der Hostess Lisa stiller til start. Den rutinerte hoppa har vært på trippelen de siste 6 starter og vunnet 3 av dem. Her fra førstespor i dette sprintløpet ser vi ingen grunn til å tvile på at utfallet blir seier, og i skrivende stund får man 4 ganger pengene for innsatsen.

Dover downs i USA
Dover downs i USA

Dette er også en av de store fordelene med å benytte racebets . Vinneroddsen påvirkes ikke av innsatsen, men du får alltid banens odds eller bedre. Derfor har du en fantastisk mulighet til å gjøre ekstra gode gevinster hos Racebets.

Følger du linken fra hestetoto.com til Racebets får du 100 kroner helt gratis å spille for hos Racebets. Løpene følger du gratis via livestream, slik at du kan sitte hjemme og følge med på storløp døgnet rundt fra trav- og galopparenaer over hele verden.

Ta del i spenningen og følg Hestetotos link, og vinn storgevinst allerede i kveld.