Racebets – En ny og spennende erfaring for meg som hestespiller.

Travsporten har alltid fascinert meg. Fra jeg var liten gutt har jeg vært med faren min på travbanen, og opplevde i guttedagene dette som et av ukens høydepunkt. Jeg ble etter hvert kjent med andre som drev med hest og fikk være med på stell og trening, og i ungdommen ble travsporten min hobby. I voksen alder har jeg ikke det samme engasjementet siden jeg har blitt far til fullblodsponnier med et snev av apekatt som jeg hevder må komme fra morsiden.
Men interessen, gleden og spenningen ved hestespill har bare økt med årene. En fin guttetur for meg innebærer besøk til en travbane et annet sted i landet, og de gode røverhistoriene sitter lett hos gamlegutta hos den lokale kommisjonæren. Men som over gjennomsnittet interessert i hestesport har jeg aldri vært helt fornøyd med tilbudet som gis til norske spillere.

Derfor åpnet det seg en ny verden da jeg ble kjent med Racebets. Ved å registrere meg og åpne en konto fikk jeg en bonus som gjorde det lett å komme i gang, og i starten var det fint å ha kundeservice tilgjengelig for å lære meg hvordan alt fungerte. Det var ikke lenge før dette var klart som blekk og jeg kunne plutselig følge spennende hestesport fra hele verden døgnet rundt.

Trav i Lasvegas

Det skjer mye i hestesporten, og det vi ser i Norge er ingenting i mot det som skjer globalt. I Las Vegas har flere av de store hotellene egne baner med et aktivt travmiljø som koker av engasjement. Når det er natt hos oss er aktiviteten på topp i Australia, et land som har en interesse for hestesport større en vi er klar over her i oppe i nord. Britisk galopp har blitt mer og mer spennende etter som jeg har blitt kjent med det på Racebets, og ikke ante jeg at travløp fra Chile og Canada kunne være så spennende. Et høydepunkt hvert år er også Prix D`Amerique, men Fransk hestesport er jo underholdende hele året!

Racebets er det spenning hele døgnet. Det er et nytt løp i gjennomsnitt hver 5 minutt, løp du kan streame direkte til din pc, nettbrett eller mobiltelefon. Racebets har oddsgaranti og en rekke spennende spillformer som gir spenning og store gevinstmuligheter. Dette kan du også ta del i, og vi på Hestetoto.com er ivrige ambassadører som håper du har lyst til å dele spenningen sammen med oss.

Klikk her for å komme i gang du også.