Ikke ødelegg oddsene med høyt spill.

Vi som har spilt på hest en stund er vant til å begrense innsatsene for at oddsen ikke skal bli spilt helt ned.

 

Men hva om man kan vinne mye på vinnerspill? Dette er mulig hos Racebets. Her kjøres ikke oddsene ned i takt med innsatsene, det er derimot oddsene fra den respektive banen som er gjeldende. Det betyr at du kan gå «all-in» og likevel få gode odds på ditt spill. Racebets har dessuten oddsgaranti slik at du er sikker på at du ikke får en lavere odds enn du får på arenaen der løpene kjøres.

Daglig ser vi spillere sOddstavla-700x500om vinner opp mot 100 000 kroner på vinnerspill i et enkelt løp! Dette er en unik mulighet for deg som liker å satse høyt og få de store gevinstene. Men småspillerne får akkurat samme oddsen, så uansett hva du velger er du garantert best odds hos Racebets.

 

 

 

 

Hos oss i hestetoto.com er vi stolte av det gode samarbeidet vi har med Racebets, og ved å bruke vår unike kode ved registrering får du gratis tilgang til live streaming av løpene, og 100 kroner helt gratis å spille for så du kan prøve noen spennende innsatser uten risiko. Opplev spenningen på verdens største trav og gallopparenaer i dag.