Hestespill over dammen

Helgen nærmer seg med stormskritt, og mange spillentusiaster gleder seg til de lokale arrangementene vi har i vente. Vi i hestetoto.com må likevel si at det er det som foregår langt borte fra oss som skaper mest spenning. For både trav- og galoppsporten er det store begivenheter i vente, og USA er først ute denne natten med galopp fra Fair Grounds, og travløp fra Northfielt Park, begge med start midnatt.

news-woodbine-0228_large

Men vi kommer til å bevege oss mot Canada når vi innleder helgen i vår enorme verden av hestesport. Western Fair starter sine løp, klokken 1.15, og bare kvarteret etter braker det løs med fantastiske travløp på Woodbine Harness. Hele 11 løp med store premiepotter venter oss, og det er liten tvil om at mange vil ha en bit av kaken. Dermed kan vi garantere spennende løp med stort engasjement og pådrag.

Med slike løp er det også store muligheter for oss spillere. Vi kommer til å sitte oppe i natt for å streame løpene direkte, livestreamen starter en halv time før løpene, slik at vi kan bli oppdatert på kjøreendringer og baneforhold. Om du registrerer deg på Racebets via link hos hestetoto.com kan også du streame løpene helt gratis. Du får dessuten 100 kroner inn på din spillerkonto slik at du kan prøve noen innsatser i vår store verden av trav og galopp.

Bli med oss, dette blir en spennende natt!